بازی های نصب شده در سانا دسکتاپ

بازی‌های نصب شده در سانا جذاب نیستند

لطفا یا حذفشان کنید یا بازی های جذابتر را جایگزین کنید

1 پسندیده

خوبی سانا اینه که شما کاملا آزاد هستید هر کاری که دوست دارید با آن انجام دهید. میتونی به راحتی بازی‌هایی که دوست نداری رو پاک کنی و بازی جذاب را جایگزین کنی. بازی کاملا به سلیقه‌ی افراد و سن و سال افراد بستگی داره. برای مثال من از بازی‌های استراتژی خوشم میاد. یه نگاهی به این بنداز:

این یه بازی متن‌بازه که حتی میتونی کد بازی رو ببینی و هرجا رو دوست نداشتی تغییر بدی و کلی چیزای جدید یاد بگیری و به بقیه هم یاد بدی.

سلام

من روی این ویدئو کلیک کردم ولی در سانا پخش نشد

سلام
چند لحظه صبر کن من بررسی میکنم بهت جواب میدم

من بررسی کردم و روی سیستم من پخش میشه. میتونی از صفحه برام نماگرفت بگیری و بفرستی؟ اگر بلد نیستی به من بگو راهنمایی کنم.

بلد نیستم
:sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy:

1. فهرست موارد

روی لیست برنامه‌ها کلیک کن:
image
روش نگه داری مینویسه: نمایش برنامه‌ها
بعدش اونجا که نوشته: نوشتن برای جستجو بنویس نماگرفت:
image

روی نماگرفت کلیک کن و بعدش تو پنجره‌ای که باز میشه روی نما گرفت کلیک کن:
image
بعدش روی رونوشت در تخته گیره کلیک کن:
image
بعدش بیا اینجا به من پاسخ بده و داخل این فرمی که جواب مینویسی کلید ctrl رو نگه دار و بعدش کلید v رو از صفحه کلید پیدا کن و بزن.
با این کار از صفحه عکس میگیری و برای من میفرستی. همه‌ی این کارها رو وقتی انجام بده که روی اون لینک ویدیو کلیک کردی.
اشکال نداره که چیزی رو بلد نباشی هیچ کس از اول همه چیز بلد نبوده. کم کم همه چیز یاد میگیری. من منتظرم که برام نماگرفت از صفحه بفرستی

1 پسندیده

بله شما درست میگید

ممنون که بهم یاد دادین

خواهش میکنم
تو هم که خوب یاد گرفتی میتونی به بقیه یاد بدی…

1 پسندیده

آفرین…
حالا برو روی اون لینک ویدیو که باز نشد کلیک کن بعدش از صفحه دوباره عکس بگیر برام بفرست.

1 پسندیده

این دفعه درست شد چرا

نمیدونم ولی پیش میاد گاهی اوقات

ممنون :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: :pray:t2: