ویرایش گزینه های راست کلیک

برای اضافه کردن به منوی راست کلیک باید چیکار کرد؟ به عنوان مثال تو اوبونتو میشه با اضافه کردن فایل در پوشه‌ی Templates در مسیر Home گزینه‌ای اضافه کرد(به عنوان مثال New.txt ).

تجربهٔ کاربری سانا، نیازی به چنین گزینه‌ای نداره و اون رو تأیید نمی‌کنه. چون محتوا باید ابتدا توسّط برنامهٔ مربوطه ساخته و بعد، ذخیره بشه.

1 پسندیده

این سوالم بیشتر جنبه‌ی آموزشی برام داشت و دوست داشتم بدونم اوبونتو چطور این کار رو میکنه؟ چون هر چی جستجو کردم راه حل مناسبی پیدا نکردم اینجا سوال کردم شاید سرنخی پیدا کنم.
با تشکر از پاسخ شما

این کار در سانا هم امکان پذیر است. کافی است به شاخه قالب ها بروید. البته این شاخه به صورت پیش فرض در منوی سمت راست نمایش داده نشده است اما وجود دارد. می توانید در آنجا یک سند خالی از هر برنامه ای که میخواهید در گزینه سند جدید وجود داشته باشد ایجاد کنید و همین. البته شاید یک خروج یا ریبوت نیاز داشته باشد.

اما سوالی که برای من پیش آمده است این است که اوبونتو چگونه آیکن های روی میزکار را نشان میدهد در صورتی که از nautilus file manager استفاده می کند اما در دبیان اینگونه نیست. وصله های زده شده در nautilus را هم در اوبونتو دیدم اما فعلا چیزی پیدا نکرده ام…
@danialbehzadi

با افزونهٔ Desktop Icons که البته به شدت ابتدایی است.

با قرار دادن پرونده مورد نظر در زیرپوشه «قالب‌ها» در پوشه خانگی، امکانش رو خودتون می‌تونید اضافه کنید.

کاربر میتواند بجای خروج یا ریبوت دستور زیر را بزند:
pkill -1 nautilus

البته بهتره از دستور خود ناتیلوس برای بستنش استفاده بشه:

$ nautilus -q
1 پسندیده