آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق‌العاده نوبت نخست

جلسهٔ نخست مجمع عمومی انجمن نرم‌افزارهای آزاد/متن باز، روز دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۳۹۹ به نشانی تهران، خیابان آزادی، بولوار اکبری، کوچه اتکا، پلاک هفت، طبقه چهار تشکیل می‌شود.

حضور برای همهٔ علاقه‌مندان آزاد است. حق رأی در این جلسه، منحصر به اعضای هیأت‌مدیره و اعضای مؤثّر انجمن تا تاریخ جمعه، ۲۰ تیر ۱۳۹۹ است.

افراد علاقه‌مند به نامزدی برای هیأت مدیرهٔ جدید یا بازرسی انجمن، تا تاریخ جمعه، ۲۰ تیر ۱۳۹۹، درخواست‌های خود را در پایین همین موضوع ارسال کرده و تصویر کارت ملّی خود را به صورت خصوصی به @Leilahamedinik بفرستند.

7 پسندیده

یادآوری: تصویر کارت ملی برای رسمیت داشتن قانونی عضویت مؤثر لازم است

یادآوری!

به لحاظ حقوقی و قانونی باید تا پایان روز جمعه وضعیت عضویتها و کاندیداها مشخص شده باشد
و روزهای شنبه و یکشنبه کارهای اداری در وزارت کشور برای برگزاری مجمع انجام می‌شود

2 پسندیده

اینجانب سینا عقیقی [Carnelious] نامزدی خود را برای عضویت در هیأت مدیرهٔ انجمن اعلام می‌کنم.

3 پسندیده

اینجانب علی‌رضا حیاتی، نامزد عضویت در هیأت مدیره انجمن هستم.

3 پسندیده

اینجانب محمدرضا حقیری قزوینی، نامزد عضویت در هیات مدیره انجمن هستم.

6 پسندیده

اینجانب احمد حقیقی، نامزد عضویت در هیات مدیره انجمن هستم.

3 پسندیده

باسمه تعالی

با عرض سلام و احترام، اینجانب علیرضا فریدونی درخواست نامزدی خود را برای سمت بازرسی انجمن نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز ایران (نام) اعلام می‌دارم.

با تشکر

2 پسندیده

اینجانب مرتضی آقابیگی، نامزد عضویت در هیات مدیره انجمن ناما هستم.

1 پسندیده

باسمه تعالی
سلام و عرض ادب. اینجانب محمدرضا رازیان درخواست نامزدی خود را برای مسئولیت ریاست هیئت مدیره انجمن نرم افزارهای آزاد/متن‌باز ایران (نام) اعلام می‌کنم.
با تشکر.

با سلام و احترام؛

اینجانب، الهام حصارکی، درخواست نامزدی خود را برای عضویت در هیئت مدیره انجمن نرم افزارهای آزاد/متن‌باز ایران (نام) اعلام می‌کنم.

با سپاس.

1 پسندیده

نتایج انتخابات مجمع عمومی انجمن

1 پسندیده