پیشنهاد میشود جهت راحتی اعضا و امکان مشارکت و گفت و گو میان کاربران این سامانه، یک دستهبندی جهت مکالماتِ به شکل تالارهای گفت و گوی اینترنتی (internet forums) و عناوین/موضوعات خارج از دستهبندیها و عناوین اصلی (off-topic) ایجاد شود تا ضمن امکان تعامل راحتتر و شاید کمی هم غیر رسمیتر میان اعضا، جایی برای گفت و گوهایی که ممکن است چالشی شوند یا خارج از دغدغههای رسمی و اصلی انجمن هستند (البته در چهارچوب قوانین انجمن، این سامانهٔ ارتباطی و قوانین جاری کشور) همانند پیشنهادهای پروژههای جدید یا بحثهای غیر رسمی و دوستانه پیرامون اخبار و وقایع مرتبط با نرمافزارهای آزاد/متنباز صورت گیرد.
به عنوان مثال شخصاً علاقهمندم پیرامون موضوعاتی همچون:
راهاندازی مجدد پروژهٔ PascOS که قرار است یک یونیکس مدرن و پازیکس کامل نگارش شده به زبان پاسکال آزاد (free pascal) باشد
ایجاد پل و امکان همکاری با مجموعههای نوظهوری که در زمینهٔ آموزش آزاد و گردش باز اطلاعات فعالیت میکنند
پیشنهاد پروژهٔ «تاریخ شفاهی جامعهٔ گنو/لینوکس و نرمافزارهای آزاد/متنباز ایران»
مطالب، نظرات و پیشنهادهایی را مطرح کنم.
همچنین مواردی در برخی اتاقها و دستهبندیها میبینم (مثل این و این که پرسشهایی حقوقی هستند) که به نظر میرسند ارتباط مستقیم (یا دست کم روشنی) با موضوع انجمن ندارند و بهتر است به یک دستهبندیِ جداگانه مخصوص بحثهای off-topic منتقل شوند.
البته من تعمداً ایشون رو تو #1-category گذاشته بودم.
+ اون پیشنهاد دستهبندی «آفتاپیک» هم تا نباشه نمیشه انتظار داشت آدما گفت و گوهایی که بنا بر سیستم انجمن آفتاپیک به نظر میان رو اصلاً حتی شروع کنن. (من یه نموره bold and brave تشریف دارم راحت یه عنوان باز میکنم! خیلیها این طوری نیستن)
در هر حال، باشه. من پیشنهادهام و اعلانهام برای پروژهها و طرحهایی که به ذهنم میرسه رو تو همون #1-category میفرستم تا دست کم یک جا ثبت شده باشن.
نظر من اینه : تا جایی که امکانش هست موضوعاتی که به صورت مستقیم به انجمن مربوط نیست داخل شبکههای اجتماعی ( مثل ماستُدُن ) مطرح بشه تا هم منابع کمتری مصرفِ اینجور موضوعات بشه و هم اینکه موضوعات مهم در صدر قرار بگیرن .
شما هم احتمالا دورانی که انجمنهای اینترنتی خیلی روی بورس بودن یادتونه. اون دوره خیلی خوب بود. یک دلیل داشت «بحثی که دوست نداشتی نمیدیدی». به همین دلیل من جدی با یک بخش «خارج از موضوع» در انجمن موافقم.
ماستدون جای خودش؛ توییتر جای خودش، ماتریکس و تلگرام جای خودشون؛ انجمن هم جای خودش.
اگر بشه بخشی برای بحثهای بیربط باشه ولی مثلا بعد از ۲۴ ساعت پاک بشه خوبه.
ولی به نظرم تا زمانی که نیازی به بودن این بخش حس نشده، ایجاد نشه. سیگنال ندیم که یه جایی برای بحث بی ربط هم هست اینجا.