هر چند چنینی کاری الزام قانونی ندارد، خواستار ضبط و انتشار فیلم کامل جلسه مجمع ۲۳ و حتی در صورت امکان پخش زنده آن هستم.
این کار، ضمن کمک به افزایش شفافیت، میتواند جنبه آموزشی برای عموم داشته باشد.
هر چند چنینی کاری الزام قانونی ندارد، خواستار ضبط و انتشار فیلم کامل جلسه مجمع ۲۳ و حتی در صورت امکان پخش زنده آن هستم.
این کار، ضمن کمک به افزایش شفافیت، میتواند جنبه آموزشی برای عموم داشته باشد.
البته خارج از بحث الزام و یا عدم الزام حقوقی (که البته ثبت صورتجلسهٔ کامل به همراه صوت جلسات به یک قاعدهٔ حقوقی نانوشته در بحثهای اینچنینی تبدیل شده است تا اعتراضات بعدی قابل پیگیری باشند) این موضوع، یک بحث فرهنگی مهم نیز میباشد.
شخصاً صوت جلسه را تا جای ممکن ضبط میکنم و در صورت عدم وجود منع حقوقی/قانونی، در همین تالار گفت و گو منتشر میکنم.
همچنین برای اطمینان بیشتر، تلاش شخص من بر این است تا حضار جلسه و شاهدان عینی روند جلسه تا جای ممکن افزایش پیدا کند تا بعداً شائبه و شبههای باقی نماند که چه شد و چه کردند و چه گفتند و از این قبیل گزارهها.
پینوشت: البته اگر کسی از دوستان ضبطکنندهٔ حرفهای صدا دارد تا هم به عنوان توکنِ صحبت استفاده شود هم صداها با کیفیت بیشتری ضبط گردند، بسیار خوشحال خواهم شد که در روز جلسه این یک قلم را به همراه داشته باشند.
چرا ضبط صوت؟ به صورت زنده، با جیتسی پخشش میکنیم که روی یوتوب هم بمونه.
من سخت افزارشُ ندارم ، اگه وسایلشُ دارین بدین انجام میدم .
اگر بشه که چه بهتر.
اما حداقلاش اینه که ضبط و منتشر بشه.
از دوستانی که علیرغم همه مشکلات، تلاش کردند جلسه پخش زنده داشته باشه روی بستر BigBlueButton تشکر میکنم.
لطف میکنید با توجه به عنوان پست، لینک انتشار رو همینجا قرار بدید؟
من بنا به قولی که دادم ضبط کردم. اما یک پرونده یک گیگابایتیه. (فایل wav خام)
باید فشرده و re-encode بکنمش تا بشه فرستادش بالا.
تعمدا هم فایل خام رو میفرستم (lossless) که حرف و حدیثی نباشه. (سه ساعت و خوردهای شامل جلسه مجمع عمومی و جلسه هیئت مدیره است)
اینها هم فایلهایی هستند که من در محلی که بودم و از دوربین دور بود ضبط کردم.
متاسفانه کمی تکه تکه شده و اونم ناچار به دلیل این بوده که گوشیم زنگ میخورده و …
بفرست که من بتونم بگیرم و تدوین کنم.
ماشالله الان مشغول کارهای خیلی مهمی هستیم به لطف جامعه فوق فعال نرمافزار آزاد
تا پنجشنبه شب لینکش رو همینجا زیر همین تاپیک میگذارم. (هم به دلیل کندی اینترنت هم به دلیل مشکلات شخصی کمی طولانی میشه فرایند وگرنه درستش این بود تا همین الآن منتشر میشد)
لینک دسترسی به پروندهٔ صوتی خام جلسات روز ۲۳ تیر ۱۳۹۹.
توضیحات: پروندهٔ اصلی یک فایل با قالب wav و کدگذاری ۱۶بیتی علامتدار PCM، تککاناله و 44.1kHz بوده که در حدود ۱۰۰۶ مگابایت حجم داشت. همان پرونده را با همان کدگذاری و مشخصات صوتی به قالب FLAC در آوردم تا هیچ قسمتی از جزئیات از دست نرود و در عوض حجم آن کاهش پیدا کند تا امکان آپلود برای من مقدور باشد. پروندهٔ جدید، حدود ۴۶۱ مگابایت حجم دارد.
رونوشت به @ahangarha جهت اطلاع و استحضار