موضوعات جلسه هفته آینده (۲۸ تیر - ۳ مرداد)

موضوعاتی که در جلسه آینده هیئت مدیره بایستی مطرح و برررسی و یا تصویب شوند.

(این لیست در دست تکمیل است)

• تصویب لوگوی جدید
  • بحث (و در صورت توافق) تصویب نقشه‌راه کلان انجمن برای دوسال آینده
  • تعیین و انتصاب دبیر انجمن
  • ارائهٔ گزارش از منابع فعلی انجمن و تصمیم‌گیری در خصوص نحوهٔ تخصیص به اعضاء
  • تعیین حق عضویت برای سال ۱۳۹۹
1 پسندیده

بنده به همراه سرکار خانم معصومه غلامی (سرپرست و لیدر گروه کاربران گنو/لینوکس اراک) یک مرامنامهٔ پیشنهادی - بر طبق اصول اساسنامه - نگارش و ویرایش کردیم که تمایل دارم در جلسهٔ آینده در صورت وجود زمان کافی و با اجازهٔ دوستان، آن را قرائت کنم.

عالیه. ممنون از شما و خسته نباشید.
به نظرم پیش‌نویس رو اینجا مطرح کنید تا قبل از جلسه ازش آگاهی داشته باشیم.

2 پسندیده
  • ویرایش و اصلاح اساسنامهٔ انجمن
1 پسندیده

متاسفانه چون گزینه‌ای برای آپلود فایل با فرمت PDF پیدا نکردم مجبور شدم روی هاست شخصیم آپلود کنم. بفرمایید:

1 پسندیده

باسپاس از تهیه‌کنندگان پیشنهاد می‌کنم موارد ذیل اصلاح شود. پیشاپیش متذکر شوم روح مطلب و قصد تهیه‌کنندگان واضح است اما در نگارش اسناد لازم است تا مفاهیم حقوقی رعایت شود و از کلی‌گویی پرهیز گردد:

• حذف کلمه «اقلیت» در عبارت «عضویت عادی/موثر افراد از هر اقلیت مذهبی». وجود این کلمه اشتباه است چون هدف جمله پوشش کامل همه مذاهب است نه صرفا اقلیت‌های مذهبی
  • محتوای بند ۳ مبهم و نیازمند اصلاح است. بهتر است به جای استفاده از عبارات کلی نظیر «کاملا مشخص است» به آیین‌نامه، اساسنامه، مرامنامه یا هر مکتوب قابل استناد دیگر اشاره شود. در عین حال حدود ممنونعیت فعالیت نیز باید مشخص باشد و با توجه به اینکه در عنوان بند از کلمه «ممنوعیت» استفاده شده انتظار می‌رود در متن آن ضمانت اجرایی نیز مشخص شود. متن ذیل به عنوان جایگزین پیشنهاد می‌شود:
    «فعالیت اعضای انجمن اعم از اعضای عادی، موثر و هیات مدیره صرفا در چارچوب اساسنامه مصوب و اصلاحیه‌های آتی آن مجاز بوده و هرگونه تخطی از این موضوع می‌تواند مطابق آیین‌نامه منجر به تعلیق عضویت یا اخراج شود. بدیهی است با توجه به اهداف انجمن به اشتراک‌گذاری نظرات، پیشنهادات و انتقادات در چارچوب اهداف مصرح در اساسنامه مورد استقبال می‌باشد»
  • بند ۴ مبهم و غیرقابل اجرا است. عبارت «هرگونه استفاده اعضای انجمن از اختیارات یا مزایایی که در همین انجمن کسب کرده‌اند به هر نحوی برای پیشبرد سایر اهداف شخصی و غیر شخصیشان خارج از …» دارای ابهام، تفسیرپذیر و غیر قابل پیگیری است. پیشنهاد می‌شود این بند به صورت ذیل اصلاح شود:
    «اعضای انجمن در هر سطحی از عضویت مجاز به استفاده از نام انجمن برای مقاصدی خارج از مصوبات انجمن نبوده و هرگونه استفاده از نام انجمن برای مقاصدی خارج از مصوبات می‌تواند مطابق آیین‌نامه اجرایی انجمن منجر به تعلق دایم یا موقت عضویت فرد خاطی شود»
  • به نظر می رسد پاراگراف آخر بهتر است از مرامنامه حذف شده و به مباحث تغییرات در اساسنامه اضافه شود چرا که منطقا مرامنامه جزو اسناد قابل انتشار انجمن بوده، به عنوان پایه پذیرش عضویت شناخته شده و طول عمر بیشتری نسبت به جلسات بررسی اساسنامه دارد.
1 پسندیده

من تمایلی به استفاده از لوگویی که طراحی کرده‌ام در انجمن ندارم. لطفا از دستور خارج کنید.

2 پسندیده