درود.
به عنوان بازرس علیالبدل انجمن، درخواست دارم گزارش کامل عملکرد دوسالهٔ انجمن از ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹، به صورت عمومی و شفّاف در همینجا اعلام شود.
سپاس.
رونوشت به اعضای هیأتمدیره، اعضای هیأتمدیرهٔ سابق و بازرسین سابق انجمن.
درود.
به عنوان بازرس علیالبدل انجمن، درخواست دارم گزارش کامل عملکرد دوسالهٔ انجمن از ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹، به صورت عمومی و شفّاف در همینجا اعلام شود.
سپاس.
رونوشت به اعضای هیأتمدیره، اعضای هیأتمدیرهٔ سابق و بازرسین سابق انجمن.
آقا مهندس تشکری @mtashackori شما به عنوان عضوی که در دوره پیشین بودید و الان هم هستید، ممنون میشم این مورد رو پیگیری کنید.
چون من در جلسه دیروز (مجمع عمومی) از خانم @Leilahamedinik هم پرسیدم این مورد رو و ایشون گفتند که «فعلا سندی به ایشون داده نشده و باید داده میشده». چون در جلسه دیروز طبق قانون باید اسناد مالی و فعالیت پیشین قرائت میشده و یا اگر به جلسه نرسه باید در زمان دیگری ارائه بشه. به نظرم اینجا مکان مناسبی هست برای پیگیری این مورد.
ممنون میشم خانم حامدی لیست مواردی که نیازه رو بگن که باید چه چیزایی و چگونه (توسط هیئت مدیره پیشین) بایستی ارائه بشه
با سلام و احترام
همونطور که همه دوستان احتمالا مستحضر هستند، هیأت مدیره قبلی به علت مشغله هایی که داشتند عملا فعالیت زیادی انجام نداده اند و انجمن تقریبا در حالت غیر فعال بوده است؛البته ثبت انجمن و تدوین آیین نامه عضویت و…هم کار چندان کمی نبوده و مستلزم صرف زمان زیادی بوده است؛لذا چیزی در حال حاضر جز فعالیت های معدودی که دوستان اطلاع دارند، در دست نیست و علت تشکیل مجمع عمومی و برگزاری انتخابات جدید، به علت باز شروع قوی انجمن بوده است،
ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای هیأت مدیره جدید، امیدوارم در نظر داشته باشند امید می رود گزارش های عملکرد مالی و اجرایی پر باری را طی دو سال آینده منتشر نمایند و پاسخگوی شایسته ای برای رأی اعتماد اعضا باشند.
از اونجایی که قراره کلیهٔ فعّالیتهای انجمن شفّاف باشه، خواهش میکنم گزارش رسمی گردش حساب بانکی انجمن رو با مهر شعبه بارگذاری کنید.
با عرض سلام و تقدیم احترام
به عنوان مشاور حقوقی انجمن نرم افزارهای آزاد از دوستان تقاضامندم: فارغ از تفحص در امور و فعالیت های هیأت مدیره گذشته علی رغم این موضوع که بنده تأکید کرده ام که فعالیت چندانی در دوره گذشته صورت نپذیرفته است و طبعا گردش مالی و هیچ گونه اموری که نتیجه مستقیم فعالیت می باشد، در دست نمی باشد; در اکنون و انجام فعالیت های مثمر ثمر و ارائه برنامه های آینده خود تمرکز بکنند.
ذهنیت مطالبه گر بسیار خوب است ولی در حال حاضر توفیق انجام وابسته و منوط به این ذهنیت نیست و چه بسا تالی فاسد دارد و اعتبار انجمن را خدشه دار میکند و اثر سازندگی در پی ندارد.
و باز هم تأکید میکنم با توجه به آگاهی کامل نسبت به اسناد گذشته انجمن، چیز دیگری برای ارائه وجود ندارد.
با تجدید احترام
تا اونجایی که میدونم، انجمن پیش از این، حساب بانکی داشته که در دست آقای محمدرضا سلطانی، خزانهدار انجمن بوده. اگه کاری صورت نگرفته، باید گزارش گردش حسابش خالی باشه. انتشار این گزارش، هم از جهت تنویر افکار عمومی اثر سازنده داره و هم به اعضای فعلی هیأتمدیره و بازرسین، این اطمینان رو میده که وارث بدهی ناخواستهای نشدن.
اعتبار انجمن هم به اعضای فعلی اونهاست که هیچ اشتراکی با اعضای گذشتهٔ اون نداره. اگر خلافی هم صورت گرفته باشه (که امیدوارم نگرفته باشه)، هیچ خدشهای به اعتبار انجمن وارد نمیکنه.
ذهنیت مطالبهگر در حالت عادی امر خوبیه، ولی برای بازرس انجمن، دیگه امر خوب نیست، امر واجبه و جزو بایدهای بازرسی.
لطفا مستند علم خود را ذکر بفرمائید.
خود آقای سلطانی در پاسخ به پرسش من چنین چیزی گفتند. اگه دورغ گفتند، اعلام کنید که حرف دروغی گفته شده که بتونیم پیگیری کنیم.
آقای بهزادی بزرگوار، اینکه دوستان دایم با طرح سوالات راجع به عدم ،منجر به اثبات عدم بشوند، وجود فعلی انجمن را خدشه دار می کند و حتما میدانید شخصیت حقوقی انجمن فارغ از اعضای آن است،چه اعضای گذشته و چه اعضای فعلی.
با عرض پوزش این بیانات و متنها منو یاد صحبتهایی میندازه که همیشه تن ما رو لرزونده و دلیل خیلی از مشکلات و فسادهای کشور هستش.
من همه موارد لازم را پیگیری میکنم، اگر شما علاقه مند به پیگیری های حقوقی هستید،با توجه به ضیق وقت و اشتغال تمام وقت، از تصمیم شما استقبال میکنم.
من آنچه را که لازم بود خدمت دوستان گفتم، در انجمن هم ذینفع نیستم، عضو موثر نیستم و با توجه به دغدغه ای که راجع به حمایت حقوقی از انجمن های مردم نهاد دارم با وجود مشغله های بسیار ، هدفم صرفا کمک به اعتلای انجمن بوده است.
با ارزوی توفیق برای همه دوستان.
آقای سلطانی خزانه دار بودند در دوره قبل، پول گرفتند از اعضاء هیأت مؤسس که بروند حساب بازکنند
که نکردند
عملا انجمن در حال حاضر حساب بانکی فعال ندارد
اگر آقای سلطانی چیزی غیر از این ادعا دارند باید مدارک را ارائه کنند و پاسخگو باشند که چرا در جلسات هیأت مدیره شرکت نمیکردند و چرا این گزارشها را به هیأت مدیره ندادند؟
خزانهدار محترم، خانم حصارکی @elibugy ، با ارائه معرفینامه از سمت انجمن و سند خزانهداری میتوانند این کار را انجام دهند. خواهشمند است لطفا در صورت امکان اقدام فرمایید.
آقای تشکری! متوجه هستید که اگر این بیانات شما صحت داشته باشد نه تنها خزانهدار قبلی بلکه بازرسان قبلی هم مرتکب تخلف قانونی و احتمالا جرم شدهاند؟
شخصا به عنوان فعال این جامعه خواهشمندم این موضوع پیگیری و شفافسازی شود!
همچنین در صورت صحت این موضوع، هیئت مدیره در اسرع وقت بایستی نسبت به افتتاح حساب و اعلام مناسب و متناسب شماره و شعبه حساب به عموم، اقدام کند.
با سلام؛
احتراما به استحضار میرساند علیرغم آنکه مقرر شده بود مستندات فعالیتهای گذشته انجمن و به طور خاص اسناد مالی (مربوط به دوران پیش از انتخابات جدید در تیر ماه سال ۱۳۹۹) در روز انتخابات و در حضور بازرس وزارت کشور قرائت و به هیئت مدیره جدید منتقل شود، این امر مهم انجام نشد.
متعاقبا، این موضوع به شخصی که نماینده بازرس وزارت کشور بودند (چنین اعلام شد و مدیریت کل جلسه با ایشان بود) اطلاع داده شد و ایشان اعلام کردند مشکلی در انتقال این موارد در جلسات آتی نیست.
در حال حاضر نیز پیش از استعفای من (الهام حصارکی)، احمد حقیقی، محمدرضا حقیری و دانیال بهزادی، درخواست ارائه اسناد مالی در همین پست انجام شد که پاسخ دریافتی برای عموم قابل مشاهده است.
اینجانب استعفای خود را در بدو کار اعلام کردم، در هیچگونه جلسهای مربوط به این انجمن شرکت نکرده و نخواهم کرد، هیچگونه اسناد و حساب و غیرهای تحویل نگرفتهام و نخواهم گرفت و در یک کلام هیچ فعالیتی نکرده و نخواهم کرد تا فرایند قانونی استعفا پیگیری و استعفای ما رسمی شود.
با سپاس.
خانم حصارکی ! @elibugy
امیدوارم رفع نگرانی شده باشد
اما به لحاظ قانونی شما بعد از ثبت و تغییر روزنامه رسمی انجمن، به عنوان خزانهدار انجمن میتوانید(میتوانستید) با یک نامه به بانک مرکزی فهرست همهٔ حسابها و تراکنشهای انجمن در تمام بانکها رو دریافت کنید و در صورت مغایرت در مراجع قانونی اقامه دعوی کنید.
خانم حصارکی @elibugy گمان میکنم با توجه به مسایل و شایبههایی که مطرح شده و همه در خصوص آن دغدغهمند هستیم بهتر باشد به جای استعفا اتفاقا با بدست گرفتن قدرت قانونی بر تاریکخانهی تا به امروز انجمن چراغ بیفکنید. برای استعفا همیشه فرصت هست. از @haghighi و @arf1372 هم خواهشمندم که در روشن شدن ابعاد تاریک کمک کنند بنده هم با وجودی که سمت رسمی ندارم هر کمکی ممکن باشد در خدمتم. از @mtashackori هم ملتمسانه تقاضا دارم هرآنچه که برای روشنشدن ماجرا در اختیار دارد یا از آنها آگاهی دارد در اختیار دوستان قرار دهد.
آنچه تا الان وجود داشت از اسناد رسمی و غیر رسمی تحویل شده
اگر دوستان مسأله دیگری میبینند یا سند دیگری را نیاز دارند برای بررسی بفرمایند، در صورت موجود بودن و از قلم افتادن، حتماً تقدیم خواهم کرد
اساس کار ما #شفافیت است