نکاتی پیرامون هیئت مدیره جدید انجمن

پیروی انتخابات دیروز مورخ ۲۳ تیرماه ۱۳۹۸ در مجمع عمومی انجمن نرم‌افزار‌های آزاد/متن‌باز که بنده به عنوان عضوی از هیئت مدیره انتخاب شدم، لازم می‌دارم که اعلام کنم:

• این انجمن، مانند هر سمن دیگری، تنها از طرف اعضای خود می‌تواند فعالیت کند. با علم به این موضوع بنده این سمن را نمایندهٔ اجتماع نرم‌افزار آزاد نمی‌دانم و قویا معتقد به استقلال جامعه نرم‌افزرا آزاد از قدرت هستم. لذا از تمامی توان حقیقی و حقوقی خود و پتانسیل این نهاد حقوقی برای حفظ استقلال اجتماعات نرم‌افزار آزاد استفاده خواهم کرد، لذا از همهٔ اعضای اجتماعات نرم‌افزار آزاد تقاضا می‌کنم که با همفکری خود، ما را در جهت تغییر اساسنامه و اهداف انجمن به گونه‌ای که نتواند روی فعّالیت‌های اجتماع تأثیر منفی بگذارد یاری و آگاه کنند.

• هدف من از پیوستن به این سمن نه فعالیت سازمانی و نه منافع شخصی بلکه تلاش برای حفظ استقلال جامعه و مورد (سو)استفاده قرار نگرفتن اعضای آن است. بنده عمیقا باور دارم که انفعال در این زمینهٔ خاص فقط موجب ضرر جامعه شده و دستاوردهای این جامعه در طول زمان را ضایع می‌کند.

• باور دارم تحریم نکردن و فعالیت ما می‌تواند در جلوگیری از آسیب مفید باشد اما عدم فعالیت جامعه و انفعال درباره این سمن می‌تواند ضررهایی به بار آورد، به عبارتی این ورود و فعالیت اگر مفید نباشد، حداقل مضر نخواهد بود، چراکه اگر هدف خصمانه‌ای در کار باشد، بدون حضور من و ما نیز پیش خواهد رفت.

• تمام تلاش بنده در حد توان و جایگاهی که در هیئت مدیره دارم روی شفافیت و اصلاح اساسنامه در جهت رفع/کاهش نگرانی‌ها و تمرکز بر اهداف و منافع و ارزش‌های نرم‌افزار آزاد بوده و خواهد بود. در حد توان و اختیاراتم تمام تلاش را می‌کنم ساختار نحوی تغییر یابد که جامعه تصمیم‌گیرندهٔ نهایی باشد و ما به عنوان هیأت‌مدیره، فقط امضا کننده تصمیم جامعه باشیم.

• اگر به هر دلیلی موفق به انجام تعهدات فوق نباشم، در اولین فرصت و به نحو مقتضی استعفا خواهم داد و هرگونه فعالیت با این سمن را متوقف خواهم کرد.

6 پسندیده

واقعا سپاسگزارم از بابت این پست اگر ممکنه بند‌های اون رو در قالب یک رشته‌توییت منتشر کن. شاه‌کلید قضیه بند سوم است که @ahangarha هم به اون اشاره کرد اما مورد هجمه قرار گرفت.

1 پسندیده

ممنون :slight_smile:
دیشب پیوند به این مطلب رو دو بار توییت کردم.

1 پسندیده

اینقدر شلوغ بود توییتر که ندیدم. هربار نوتیف‌ها رو دیدم ۱۰۰ تا ۲۰۰ نوتیف نشون می‌داد دیگه به صفحه اصلی توییتر نیم‌رسیدم