ـ
لینک ویدیو :
http://scanqt.com/my_opinion_13990425.mp4
متن ویدیو :
دُرود دوستان مرتضی آقابیگی هستم ، یکی از اعضای انجمنِ نرمافزارهای آزاد / متن باز ایران .
با توجه به این که یه سری داستان پیش اومده بود سر اتفاقات اخیر و اتفاقاتی که خیلی سالهای پیش افتاده بود و الان مثل اینکه این زخم سر باز کرده بود ، بنا دارم که نظرمُ بگم .
این موضوعات خیلی کلید واژههای زیادی داشتن که من چنتا مهمشُ اینجا میارم مثلِ : قضیه وزارت ارتباطاتُ ارتباطش با انجمن ، اساسنامه انجمن ، خاستگاه تاسیس انجمن که توی سال ۹۳ امضا شده بود آییننامه عضویت ، آبان ۹۸ ، اینترانت ملی و خیلی داستانهای دیگه که اصلا جا نداشت ورق من بیارمشون ، ولی همهی اینا مربوط به انجمنیه که در گذشته بوده و ظاهرا انجمنی هیچ کاریم نکرده خیلی داستانهای زیادی داشته !
ولی انجمن جدید چیه ؟ انجمن جدید فقط همینه ، همین ؛ برای انجمن جدید یه انتخابات برگزار شد کاملا با اطلاع رسانی و خب شیوهنامه خاصِ خودشُ داشت و هیچ چیزی انجمن جدید فراتر از چیزی که من اینجا نوشتم نیست ، بنابراین من پیشنهادم اینه که به دوستانی که جدید اومدن احترام بزاریم و بهشون وقت بدیم تا کار کنن حداقل یه ماه بزاریم اینا کار کنن ، اگه کاری نکردن یا کاری خلاف فلسفه آزادی نرم افزار یا متن باز انجام دادن اون موقع بر علیهشون موضعگیری کنیم و این موضعمونُ منتشر کنیم .
خیلی ممنون دو تا چیز دیگهام بگم : این ویدیو با استفاده از گجت اسکنکیوتی تهیه شده و همه این چیزیایی که من داخل این ویدیو گفتم فقطُ فقطُ فقط نظر شخصی خودمه ، نه هیچ کَس دیگه نه هیچ چیز دیگه !
2 پسندیده