حذف حساب کاربری

به نظر می‌رسه که discourse اجازه حذف حساب کاربری رو به کاربر نمیده. بنابر این از طریق این تاپیک درخواست حذف حساب کاربری خودم رو اعلام می‌کنم.

این حرکت برای اعلام انزجار بنده از برخورد ناشایست مدیران این انجمن و اعمال دیکتاتوری و طفره رفتن آنها نسبت به حقایق و نگرانی‌های اخیر است.

بنده این تصمیم رو قبل از انتخابات هیأت مدیره جدید و با اختیارات دبیر انجمن، گرفتم
چون برای مجمع عمومی نیاز به آرامش هست و آن شخص @zoghal بدون سند بسیار تهمت زده است.
الان هیأت مدیره جدید اگر میخواد وارد بحثهای آنچنانی این آقا بشود، خودش مختار است که از تعلیق خارج کند.

این توضیحات تاثیری در تصمیم من ندارد لطفا حساب کاربری بنده را حذف نمایید.

من امکان دسترسی به توییتر ندارم. لطفاً تصویر رشتهٔ مربوطه یا پیوندی از یکی از سامانه‌های آرشیوسازی توییتر ارائه دهید که فیلتر نباشد و ترجیحا بدون javascript هم کار کند.

جناب فریدونی تقاضا دارم فقط به درخواست بنده توجه فرمایید و از حاشیه سازی بپرهیزید. چرا از ابتدا به فکر راه‌اندازی سامانه‌ای نبودید که کاربران بتوانند آزادانه حسابشان را حذف نمایند؟ که الان از من انتظار ارائه سرویسی را دارید که بدون javascript هم کار کند روی چه منطقی همچین درخواستی از من می‌کنید وقتی سامانه فعلی نقض آزادی نرم افزار است؟

من نقشی در راه‌اندازی این سامانهٔ فعلی نداشته‌ام و حتی دسترسی فنی برای ترتیب اثر دادن یا ندادن به درخواست شما را نیز ندارم. این دست موارد فنی را می‌توانید از آقایان حقیقی @haghighi و بهزادی @danialbehzadi (تا آن جا که اطلاع دارم این دو بزرگوار دسترسی به پنل مدیریتی انجمن دارند) درخواست کنید.
البته می‌توانید حسابتان را رها کرده و با رمزی پیچیده از آن حفاظت کنید. در هر حال نقش این سامانه جایگزینی مدرن‌تر برای لیست‌های پستی و فروم‌های اینترنتی است. فلذا به لحاظ فنی درک می‌کنم چرا در طراحی این سامانه امکان حذف حساب کاربری لحاظ نشده است.

اما درخواست من برای یک پیوند با اوصافی که عرض کردم از جهت امکان مشاهدهٔ موضوع (در درجهٔ اول برای خودم و احتمالاً برای دیگران) بود. و نه چیزی بیشتر یا کم‌تر.

همچنین عنوان می‌کنم که هیچ تمایلی به دریافت دسترسی فنی مدیریتی بر روی این سامانه را نیز ندارم. (جهت احتیاط لازم است این موضوع را صراحتا بگویم)

اما درخواست من برای یک پیوند با اوصافی که عرض کردم از جهت امکان مشاهدهٔ موضوع (در درجهٔ اول برای خودم و احتمالاً برای دیگران) بود. و نه چیزی بیشتر یا کم‌تر.

نوشدارو بعد مرگ سهراب؟ که چه بشود؟ به فرمان خود می برید و می دوزید وقتی هم اعتراض شود حذف می‌کنید چون زمین خودتان است!

می‌تونم بپرسم دقیقاً دارید از چی حرف می‌زنید؟؟ اصلاً متوجه نمی‌شم.

جناب تشکری توجیه کردند! گویا پاسخ به این سوالات این است که بگویید بدون سند هستند و بعد هم حساب را به حالت تعلیق در بیاورید (لذا فرصت گفتگو از بین برود). گیرم دهان ایشان را بستید. با نارضایتی دیگران در شبکه‌های اجتماعی چه می‌کنید؟ وقتی مشکل هست باید به فکر شفافیت باشید نه خفقان و طفره رفتن.

هر موضوع مستندی را پاسخ میدهیم
تأکید میکنم «هر موضوع»
اما وقتی برای پاسخگویی به توهمات و اتهامات کلامی و فحش و بی ادبی نداریم
ما رو ببخشید که بدون سند کسی رو متهم نمیکنیم و آبروی افراد برامون مهمه

بسیار خب، چرا امضای شما برای کسانی که برگه را برایشان می‌برید با معتبر تر است؟ (منبع)

اجازه بدهید اطلاع دهم که پرسش‌های @zoghal (احتمالاً آقای سوزنچی) بر خلاف ظاهر حقوقی‌شان فاقد اعتبار می‌باشند. زیرا این مسائل، مربوط به هیئت مدیره قبلی بوده و هرگاه معلوم شود هیئت مدیره سابق مرتکب تخلف شده، هیئت مدیره و بازرس جدید می‌توانند علیه اشخاص حقیقی یا کلیت هیئت مدیره قبلی اعلام دعوی کنند.

البته بنده نیز با تعلیق حساب ایشان - و هر شخص دیگری - بدون اعلام عمومی و دلیل موجه مخالفم. چه در این‌جا و چه در هر جای دیگری.

2 پسندیده

دوست عزیز! مجدداً باید خواهش کنم یک پیوند قابل استفاده برای دست کم شخص من هم قرار دهید؟ پیشاپیش ممنونم که توجه می‌کنید.

متاسفانه، در شرایط فعلی امکانش نیست. بنده هم حقیقتا دنبال پاسخ از سمت عزیزان نیستم. آب در هاون کوبیدن است. این آخرین مکالمه ماست. گمانم تنها راه این است:

می‌توانید حسابتان را رها کرده و با رمزی پیچیده از آن حفاظت کنید

خوب این نظر اونهاست و محترمه
حالا مگه رأی من رو دوتا خوندن؟ یا من به کسی گفتم که از طرف فلان و فلان تحت فشارم که اینطوری رأی بدم؟

اجازه بدید بنده اعتراضی بکنم:
شخصاً از این کاربر «در این فروم» هیچ کدام از این موارد را (به جز اتهامات کلامی و نیمه‌مستند) ندیده‌ام. در نظرم شایسته‌است هر نامِ کاربری در هر بستری به صورت جداگانه قضاوت شود.

البته از آن‌جا که این جملات برایم آشنایند و احتمال می‌دهم از کجا می‌آیند و موضوع دقیقا چیست یک مطلبی را هم شفاف می‌کنم:
انتخاب آقای تشکری به عنوان مدیرعامل به دلیل تجربهٔ بسیار ایشان در امور دولتی و سر و کله زدن با مدیران و مشاوران دولتی است. جملات بیان شده هم (که من در جلسهٔ مورخ ۲۳ تیر شنیده‌ام) حاکی از یک نقص در سیستم مدیریتی کشور و یک سوگیری شناختی بسیار شایع است. آن هم این است که آقای تشکری به دلیل شناخته‌شده‌تر بودن نزد افراد دولتی و حاکمیتی، چالش کم‌تری برای تعامل با ایشان خواهند داشت و اگر در موضوعی نظر ایشان موافق باشد احتمال به چالش خوردن آن موضوع کم‌تر می‌تواند باشد.
سوگیری شناختی مربوطه هم سوگیری «ارجاع یا توسل به شخص» است. در این سوگیری (که یک مغالطهٔ معادل هم دارد) صحت یا عدم صحت (درستی یا نادرستی) یک گزاره را به «گوینده یا تأییدکننده» آن کزاره نسبت می‌دهند و از بررسی اصل گزاره باز می‌مانند.

1 پسندیده

من الان ایشون رو از تعلیق در آوردم.
@zoghal

و تا زمانی که فعالیت‌شون در چهارچوب اخلاقیات و قوانین باشه، مشکلی نداره به نظرم باشن.

1 پسندیده

اگر همچنان تصمیم به حذف دارید، بگید که اعمال کنم. ممنون