مستندات رسمی انجمن نرم‌افزارهای آزاد/متن باز

1 پسندیده

:slight_smile:

شما که آشنا به قانون هستید (که البته با توجه به شناختی که شخصا ازتون دارم، بعید میدونم)؛ لطف کنید و بفرمایید مطابق کدام قوانین، مستندات منتشره فاقد ارزش قانونین؟

بسیار عالی. چرا تخطی از قوانین رو همینجا بیان نمی‌کنید تا بررسی بشه؟ چرا که هم هیات‌مدیره قراره عوض بشه هم این که وظیفه بازرسی انجمن پس از مجمع، رسیدگی به همین موارد است.

لطفا شک‌های قریب به یقین خودتون رو منتشر کنید. البته اگر نماگرفت از صحبت‌های «شخصی» افراد نیست.

تا جایی که مطلع هستیم، شما نه دغدغه نرم‌افزار آزاد دارید و نه خودتون رو هیچ‌گاه عضوی از این جامعه دونستید. اما از این موضوع گذر کنیم، چرا پس این کار رو نمی‌کنید؟ چرا کاری که سوشا مصلح انجام داد (لینک) رو انجام نمی‌دید؟

در هر حال من این خواهش رو دارم که اگر تخلفی می‌بینید، همینجا براش موضوع باز کنید. بند به بند با رجعت به قوانین، توضیح بدید و توضیح بخواهید. توجه هم کنید که برای هر مورد تخلف در هر دامنه‌ای (شخصی، مثل تجسس در زندگی افراد، تهمت و افترا و …؛ اجتماعی و حتی ملی) در قوانین ایران تدبیری اندیشیده شده. پس این که صرفا بیاید بگید «آی اینجا تخلف شده» اصلا و ابدا قابل پذیرش توسط ما نیست.

چرا که نه؟ نقد درست همیشه استقبال می‌شه. همین‌جا هم منتشر کنید که همه ببینند. و اینکه اینجا ابتدا درباره ابهامات سوال می‌پرسید اقدامی خوب است. می‌تواند جلوی سوءتفاهمات الکی را بگیرد.

بخشی از اسناد، نسخه پیش‌نویس بودند نه نسخه نهایی و امضا شده. در حالی که منطقا باید نسخه نهایی و امضا شده منتشر می‌شد. احتمالا به خاطر نامگذاری نامناسب این اتفاق رخ داده. عدم اعتراض به این موضوع تا الان هم نشون می‌ده که احتمالا غیر از آقای سوزنچی، هیچ یک از دوستان حتی به اساسنامه نگاه هم نکرده‌اند.

موارد تخطی از اساسنامه باید تذکر داده بشه. اینکه چه کسی تذکر بده خیلی مهم نیست. مجمع برگزار می‌شه که مسئولین انجمن، پاسخ‌گوی عملکرد باشند. جلوی تخلف باید گرفته بشه و تلاش بشه که دیگه امکان تکرارشون وجود نداشته باشه.

نقدهای اخیر آقای سوزنچی به انجمن را بسیار شرافت‌مندانه‌تر از نقد بسیاری دوستان دیگر می‌دانم. امیدوارم این روند تداوم یابد.

صورتجلسه ۶ پیش نویس بود که در صورت تشکیل باید اصلاح و امضاء می‌شد
که بنده به اعضاء هیأت مدیره پیشنهاد دادم مجمع را برگزار کنیم که اعضاء جدید انجمن تغییرات مورد نظر خودشان را با انتخابات اعمال کنند
به خاطر همین هم حذف شد

از اینکه فراموش کردم لینک را به این بخش اضافه کنم، عذرخواهی میکنم.
هم‌اکنون می‌تونید دو پکیج که من دانلود کردم را در اینجا مشاهده و تفاوت آنها را باهم مقایسه کنید

جناب آقای تشکری عزیز و سایر عزیزان

لطفا، خواهشا این نکته را هیچ وقت فراموش نکنید که شما و سایر افراد دیگر به خاطر جایگاه و سمت رسمی که در مدیریت این تشکل بر عهده گرفته‌اید، از بابت تک تک صحبت‌هایی که اینجا بیان می‌کنید بار حقوقی دارند و نسبت به آنها مسوولیت قانونی دارید. پس خواهش میکنم بین فضای اینجا و فضای توییتر و سایر فروم‌های دیگر حتما حتما تفاوت قائل شوید که این به نفع خود شماست.

بریم سر اصل مطلب:

اگر بنده تقاضای دسترسی به اسناد رسمی و مهر و امضا شده داشتم دقیقا به همین خاطر بود. لطفا خوب به محتوای این صورتجلسه نگاه کنید:

بطور کلی دو حالت وجود دارد که هر یک را بررسی می‌کنیم:

حالت اول:
اگر بخواهیم بنا را بر این صحبت شما قرار بدیم، پس یعنی جلسه شماره ۶ موسسه اصلا تشکیل جلسه نداده است. خوب چندیدن سوال برای من پیش میاد مبنی بر اینکه:

سوال۱: پس چه کسی یا کسانی از طرف هیأت مدیره، تقاضای تشکیل مجمع عمومی عادی به صورت فوق‌العاده و مجمع عمومی داشته‌اند که در پیش نویس آنرا گنجانده‌اند؟!(هیأت مدیره رفت زیر سوال!)

سوال۲: پس برچه اساس و معیاری و البته با چه حق و حقوقی شما اصلا دارید مجمع عمومی عادی به صورت فوق العاده و مجمع عمومی تشکیل می‌دهید؟! مدیریت یک موسسه که خانه خاله و خاله بازی نیست! مسئولیت این تخلف بزرگ و غیرقانونی دقیقا برعهده کیست؟(جناب تشکری رفتی زیر سوال!)

سوال۳: کدام شخصیت علمی و با چه صلاحیتی، در پشته صحنه تصمیم گرفته است سر خود بجای اعضای هیات مدیره تغییر و تحول سازمانی ایجاد کند؟! آن هم بدین شکل عجیب و غریب:(کلا همه چیز رفت زیر سوال!!!)

• یکی از اعضای هیات مدیره را از سمت خزانه‌داری عزل کند!
  • آقای علی حسینی (مدیر عامل فعلی) را به سمت خزانه‌داری منصوب کند؟!
  • بدون آنکه مدیرعامل فعلی به هر نحوی کناره‌گیری کرده باشد، اقدام به انتخاب مدیرعاملی بعدی و ذخیره کرده است.

حالت دوم:
دوستان توجه داشته باشند که ما داریم در مورد یک تشکل رسمی و قانونی صحبت می‌کنیم. پس وقتی داریم صحبت از صورتجلسه هیات مدیره یک تشکل رسمی می‌کنیم، یعنی صحبت از این می‌کنیم که:

• اعضای هیات مدیره در جایی جمع شده‌اند و جلسه‌ای را تشکیل می‌دهند.
  • حاضرین در آن جلسه پیرامون برخی مباحث مطروح شده به بحث و گفتگو می‌نشینند.
  • در نهایت مباحث به رأی گیری می‌گذارند و در مورد آن تصمیم قطعی می‌گیرند.
  • در آخر آن تصمیمات اتخاذ شده را در یک صورتجلسه مکتوب کرده و آنرا امضا می‌کنند.
  • این صورتجلسه پس از امضا سند رسمی تلقی می‌شود و قابلیت اجرایی پیدا می‌کند.

اینکه گفتم مدیریت یک موسسه که خانه خاله و خاله بازی نیست! و مسئولیت این تخلف بزرگ و غیرقانونی دقیقا برعهده کیست؟ دقیقا به این خاطر است که این جلسات هیات مدیره خیلی خیلی مهم هستند! بطوری که می‌توانند آینده یک موسسه را به خطر بیندازد! بزارید یک مثال باحال بزنم:

در متن این صورتجلسه امده است که اعضای هیات مدیره حاضر:

• حمیدرضا پیله‌ور (نایب رئیس هیئت مدیره)،
  • و علیرضا قدیمی (بازرس اصلی)

حال من بدینوسیله به اطلاع همگان می‌رسانم که به استناد مواد زیر در اساسنامه انجمن، جلسه شماره پنجم هیات مدیره بر خلاف اساسنامه تشکیل جلسه داده و تصمیمات اتخاذ شده مردود و فاقد هر گونه اعتبار اجرایی می‌باشد:

ماده ۲۷)- تبصره۱- «بازرس می‌تواند بدون داشتن حق رای در جلسات هیات مدیره شرکت نماید».
ماده ۱۹) تبصره ۱- جلسات هیات مدیره با حضور بیش از نصف اعضا رسمیت یافته و تصمیمات متخذه با اکثریت آرا حاضرین معتبر خواهد بود.
ماده ۱۰) عضویت وابسته: افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی بوده و یا به نحوی قابل اثبات در حوزه نرمافزارهای متن‌باز و آزاد شاغل باشند.

پس به عبارت ساده‌تر، یعنی اون آیین‌نامه‌ای قشنگی که جناب دانیال بهزادی برای [سد] عضویت تهیه کرده و آنرا به تصویب هیات مدیره رسانده‌ بودند، دیگر فاقد هرگونه ارزش، اعتبار می‌باشد و قابلیت اجرایی و الزام‌آوری ندارد.

لذا به اسناد ماده ۱۰ می‌توان گفت که هر شخصی که شرایط «عضویت وابسته» را داشته باشد، عضو محسوب میگردد و می‌تواند در جلسه مجمع شرکت کرده و حق رای هم دارد :wink:.

ضمن عرض خیلی خسته نباشید به همه زحمت کشان این موسسه، من خیلی امیدوارم که خداوند متعال خودش از صورتجلسه شماره ۵ و اساسنامه‌ای که زیر یکجاهای مهمش را خط کشیده بودند محافظ کند تا داستانی مثل داستان زیر برایش اتفاق نیفتد:

جناب آقای تشکری در پایان اگر همچنان نیاز به یک بازرس مثل من داشتید، و راه دور امکان شرکت وجود داشت حتما بهم اطلاع بدید. :sunglasses:

1 پسندیده

قطعاً انجمن نیاز به بازرس دارد اما اگر شما مایل به همکاری در این سمت هستید نکات زیر بسیار مهم است:
۱- بازرس میبایست بر اساس اسناد متقن اقدام به بازرسی و تهیه گزارش نمایید
اظهار نظر از روی اسناد بدون امضاء و غیر معتبر، فاقد ارزش حقوقی هست و فقط باعث اتلاف وقت و منابع انجمن و چه بسا ایجاد بار حقوقی و مالی برای انجمن خواهد شد.
۲- انجمن هیچگونه علاقه و تعهدی بر پیگیری پرونده‌های شخصی اعضاء ندارد. و نیز حق ندارد منابع خود را برای نفی یا اثبات اعضاء مصرف نماید.
۳- درخواست از شما و همه اعضای دست اندرکار که انتخاب میشوند:
در صورتی که به عنوان بازرس یا … کاندید و انتخاب شدید، تفکیک مسایل شخصی و سازمانی را بطور کامل رعایت بفرمایید.

اگر شرایط فوق مورد قبول شماست، بسم الله

1 پسندیده

ناظر وزارت کشور در جلسهٔ ۲۳ تیر حضور داره و می‌تونید شکایاتتون رو همون‌جا مطرح کنید. در صورت وارد بودن شکایات، از شروع جلسه، جلوگیری خواهد شد.

3 پسندیده

من هم استقبال می‌کنم هر گونه تخلف و اقدام غیر قانونی، در جلسه مجمع و در حضور نماینده وزارت کشور مطرح گردد.

2 پسندیده

البته این رو هم تاکید کنم که هم ناظر وزارت کشور و هم خانم حامدی (مسئول حقوقی انجمن) هر دو دانش آموخته حقوق و وکیل هستند، و همه اسناد لازم برای برگزاری مجمع و … را با امضای هیأت مدیره و مهر انجمن تحویل گرفته و معتبر میدانند.
و فردا (شنبه ۲۱ تیر) باید فهرست اعضا به امضای هیأت مدیره انجمن برسد و تحویل ناظر وزارت کشور شود.
به خاطر همین هم با توجه به شرایط کرونایی و دوری برخی از اعضای هیأت مدیره انجمن از تهران ، هماهنگی برگزاری جلسات هیأت مدیره بصورت غیر حضوری توسط شخص بنده انجام شده و پس از گرفتن تایید تلفنی اقدام به ارسال صورتجلسات برای امضای فیزیکی میشد.

1 پسندیده

خاستگاه تأسیس انجمن:

1 پسندیده

البته با توجّه به حواشی موجود حول جلسهٔ اسفند ۱۳۹۳، به نظرم این سند، چندان هم مایهٔ افتخار اعضای انجمن (لااقل خود من) نباشه.

2 پسندیده

من هم حرف دانیال رو تایید می‌کنم.

خاستگاه انجمن برای من فقط و فقط از نظر تاریخی مهم هست و نه بیشتر .
همه‌ی این اسناد چه برای افرادی از انجمن افتخار آمیز باشن چه خفت‌بار باشن یا به نظر بعضی هم اصلا ارزشی نداشته باشن ، در هر صورت به نظر من باید منتشر بشن .

2 پسندیده

چیزی که به عنوان خاستگاه مطرح شده است کلاهبرداری‌ای بیش نیست.

در این کاغذ تنها ۳ پاراگراف کلی مطرح شده است که کارها را به تدوین اساسنامه و … موکول نموده است. وقتی این موضوع بررسی گردید اکثریت امضاکنندگان به بسیاری موارد اعتراض نمودند که در صفحه شماره ۲۸ شماره ۵ نشریه سلام‌دنیا توضیح داده شد و نامه‌های پیوست شده نیز مکتوب ارسال گردید. سلام‌دنیا از آدرس salam-donya.com در دسترس عموم است.

وقتی پس از بحث و جلساتی که برگزار شد همین اعضا به نتیجه رسیدند که فعالیت مورد نظر به نفع جامعه کاربری نیست اعلام برائت نمودند به همین دلیل در جلساتی که مربوط به رای‌گیری و تشکیل انجمن بود و افرادی مانند خسرو سلجوقی در آن منصبی کسب نمودند (امضا کنندگان همین امور را پیش‌بینی کرده بودند که ادامه همکاری ندادند) حضور پیدا نکردند تا اسم‌شان به کارهایی که بعد از آن اتفاق میفتد گره نخورد.

به همین دلیل شما بیجا می نمایید که اعلام می‌کنید این آدم‌ها باعث شدند این انجمن تشکیل بشود چون اگر موافق کارهایتان می‌بودیم در جلسات‌تان شرکت می‌کردیم!!!

2 پسندیده

حالا فهرست کارهایی که انجمن -به قول شما- خسرو سلجوقی کرده و خلاف فلسفه نرم‌افزارآزاد بوده رو میشه بدید؟
حد اقل یکیش رو اینجا بگید
از هیچ ، کوهی از اتهام میسازید. دست بردارید

چرا هر بحثی که میشه به جای پاسخ صریح می‌آیید گرد و خاک می‌کنید شما؟
این شیوه‌ها در این کامیونیتی جواب نمیده، شاید جاهای دیگر جواب گرفته باشید، انجمنی که آقای خسرو سلجوقی و بسیاری اسامی دیگر که مطلقا و ابدا ارتباطی با نرم‌افزار آزاد ندارند تاسیس نمایند مشخص است به کجا ختم خواهد شد و واکنش کاربران را در پی خواهد داشت.

پاسخ بنده را ندادید، ما برگه‌ای را امضا کردیم ولی شما حتی ۱% هم حق ندارید بگویید این انجمن کذایی تاسیس شد به واسطه آن برگه، هیچ ارتباط مستقیمی بین آن برگه و این انجمن وجود ندارد. کما این‌که می‌توانید ۱۰ انجمن دیگر هم با تیم مد نظرتان تاسیس کنید و باز هم بگویید خاستگاه آن این برگه بوده، بچه شده‌اید؟
به همراه دوستان دلسوز دیگر این جامعه در حال تدوین دادخواست شکایت گروهی بر علیه شما به دلیل سوء استفاده از آن برگه برای اهدافی مشخص می‌باشیم تا درس عبرتی برای آیندگان شود که این جامعه کاربری با احدی شوخی ندارد.

این انجمن خاستگاهی به جز امیال شخصی شما و عده‌ای دیگر ندارد و بیخودی اسم‌تان را به افراد شناخته شده نچسبانید که به واسطه آن بخواهید جایگاهی هر چند کوچک در جامعه کاربران نرم‌افزار آزاد برای خود کسب کنید.

امیدوارم بتونید اتهامات رو در دادگاه ثابت کنید.
من برای ایستادگی همه نوع اخلال در فعالیتهای انجمن چه از طرف افراد حقیقی و چه حقوقی و چه دولت و غیره آماده‌ام.
فقط یادتون نره که خودتون چه نامه‌ای برای «دولت محترم» نوشتید و در سلام دنیا هم منتشر کردید
این پاراگراف اول رو جهت خوانده شدن میگذارم

این سند رو که خودمان رو کردیم برادر و بعد شما را رفتی اسکرین‌شات داری می‌ذاری از روش.

از اول هم دارم می‌گویم الکی گرد و خاک نکن.

شما حق نداشتید با امضای برگه‌ای که کلا شامل ۳ پاراگراف بود بروید یه چیزی تاسیس کنی و بگویی شما خودتان گفتید، الآن شما ۱۰ تا انجمن دیگه هم می‌توانی با اون برگه ثبت کنی پس!!! اگر انجمن شما جایگاهی برای دوستان داشت خودشان می‌آمدند و در جلسات‌تان شرکت می‌کردند و تو انتخابات هم حاضر می‌شدند.

ولی کل موجودیت شما مورد قبول جامعه کاربری (نه افراد دست نشانده شما) نیست لازم نیست به برگه‌ای ارجاع بدهید که خود امضاکنندگان می‌گویند این انجمن هیچ ارتباطی به این برگه ندارد.

لازم نیست این جا بحث را ادامه بدهیم، در دادگاه وقتی رای مشخص شد و در این جا به اشتراک گذاشتیم همه چیز واضح خواهد شد. شما نیز به فعالیت‌های عام‌المنفعه خوب‌تان ادامه بدهید …

1 پسندیده

روی توییتر هم درخواست دادم اینجا هم درخواست می‌دهم که مناظره‌ای بین آقایان توکلی و تشکری (و در صورت صلاح‌دید، بین افراد مرتبط دیگر) به صورت زنده برگزار شود تا حرف‌ها زده و شنیده شوند.

3 پسندیده