خیلی جالبه که فکر نمیکنید من طرف کسی نیستم. اگر حرفی میزنم حتما یکی گفته که دارم میزنم.
خوب این رو شما چه طور ربط دادی به موضوع تبانی؟
ما بحث کرده بودیم که اگر جامعه حمایت کنه و ما نتونیم اکثریت رو داشته باشیم باید چه کار کنیم. استعفا بدیم؟ چه کار کنیم. این چه ربطی داره به این بحث؟
من اصلا در جریان آن جلسه غیر رسمی نبودم. بعدترها من پیگیر انتشار اسناد شدم و رفته رفته به زمان مجمع نزدیک شدیم و متناسب با شرایط طبیعتا صحبتهایی میکردیم و تصمیماتی میگرفتیم.
شما آدم دقیقی هستید. لطفا این طوری حرفها رو به هم ربط ندید. مخصوصا در فضایی که افراد معلومالحالی هستند که دنبال یه جمله هستند برای پرونده ساختن برای افراد
من چیزی رو به چیزی که بیربط باشه، ربط ندادم.
دانیال و حقیقی هر دو این موضوعات رو توی پستهاشون چه تو ماستادون و چه اینجا گفتن.
منم اولش از تو پرسیدم که آیا از این تبانی خبر داشتی یا نه. تو به من گفتی مگه من دعوتت کرده بودم که موظف باشم بهت بگم.
من همیشه پستهام رو جوری مینویسم که مخاطب سوم شخص که بیطرف قضاوت میکنه بتونه درک کنه. وگرنه از کسی که دارم نقدش میکنم توقع ندارم بیاد بگه درست میگی و من اشتباه کردم. حداقل ما ایرانیها خیلیهامون این فرهنگ رو نداریم.
من در پاسخ به سوال تبانی نگفتم که مگه من دعوتات کرده بودم.
من پرسیدم منظورت از دودوزه بازی چیه که نگفتی. الان دارم میبینم منظورت اون پست ماستودون دانیاله که دارم میگم این دو اتفاق بیش از یک هفته از هم فاصله دارند.
من اگر اشتباهی کرده باشم ابایی از اینکه بگم اشتباه کردم ندارم. اما شما داری یه چیزی میذاری تو دهن من که حرف من نیست و توقع درستی نیست.
الان مشخص شد که سوءتفاهم بوده.
من هرگز در این مدت ندیدم که کسی به کسی نارو بزنه جز موردی که صبح روز رایگیری، چهار اسم به فهرست افراد دارای حق رای اضافه شده بود. یک نفر آقای رازیان بودند که بحثش جداست اما بقیه حتی درخواست هم برای دریافت عضویت مؤثر نداده بودند. این، تنها موردی است که به خاطر دارم که خلاف رویه پیش رفت و با مداخله بچهها جلوش گرفته شد.
من هم با آقای تشکری در ارتباط بودم هم با دیگران. غیر از این یک مورد، موردی ندیدم که دودوزهبازی یا تبانی صورت گرفته باشه.
یک مورد دیگر را هم به خاطر آوردم که لازم است در ارتباط یا بوق ماستودونی دانیال ذکر کنم.
قبلتر از این بحث که چه کنیم اگر در اقلیت باشیم در این خصوص بحث کردیم که اگر جامعه از انجمن حمایت نکند، هیات مدیره نسبت به تغییر نام و اساسنامه انجمن به جهت محدود ساختن آن اقدام کند و صرفا از موضع حقوقی با دیگران مواجه شود.
بماند که من به شما تضمین میدهم (البته خودت بهتر از من میدانی) برای همان هم حرف در خواهند آورد.
چند روزی آنلاین نخواهم شد. گفتم قبل از آن این نکته را هم بگویم یک زمان سوءتفاهم جدیدی شکل نگیرد.
امروز صبح یک متن سه چهار صفحه ای نوشتم اما تصمیم گرفتم منتشر نکنم و به جای حرف، #کار بکنم.