استعفا از انجمن

من فقط به خاطر این توی اینجا عضو شدم که بگم من به عنوان کسی که با لحن خوب و بد نقد کردم به نظرم استعفا شما اشتباهه.
من و خیلی‌های دیگه نه به حضور شما (منظور شما ۴ نفر و نه مدعی مدیرعاملی) در انجمن ایراد گرفتیم.
ما به ۱) برگزاری بدون خبررسانی درست انتخابات که عملا انجمن رو انتصابی کرد نه انتخابی و ۲) قابل قبول نبودن اصل وجود انجمن برای جامعه‌ای که با توجه به مسایل مملکت مطمئن هست این بازیچه‌ای برای سواستفاده از اسم اون جامعه میشه
بدترین کار خالی کردن و دو دستی تقدیم کردن میدان به سواستفاده‌گر ها هست.
اگه نمیتونین انجمن رو کاملا منحل کنین و واقعا باور دارین میتونین جلوی سواستفاده از این انجمن – که قشنگ از اسم یه جامعه داره استفاده می‌کنه - رو بگیرین بمونین و با جامعه صحبت کنین.
به نظر من این انتخابات اصلا قابل دفاع نیست. ولی خالی کردن میدون نابود کردن کل کامییونیتی هست چون به یه سری افراد اجازه میده اسم رو مال خودشون بکنن
باز هم میگم استعفا اینجوری نابود کننده هست ولی اگه نمیخواین و یا نمی‌تونین جلوی کسایی که برای استفاده از اسم جامعه نرم‌افزار آزاد دندون تیز کردن رو بگیرین خیلی بهتره نزارین از اسم شما برای چپاول بیت المال سواستفاده کنن

2 پسندیده

آبی که نباید می‌ریخت ریخت.

شما در انتهای ده روز تحقیر و تخریب و توهین و بی‌آبرو کردن افراد وارد شدید. از متنی که نوشته‌اید بر می‌آید که نیت‌تان خیر بوده اما ناخواسته بخشی از پازلی شدید که فشار روانی غیر قابل تحملی به دوستان وارد کرد و نهایتا به این نتیجه رسیدند.

2 پسندیده

متاسفانه هنوز من از نحوه انجام این کار مطلع نشدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و روال قانونی کار رو بگید. @Leilahamedinik
ما منتظریم

1 پسندیده

@haghighi @danialbehzadi

سلام دوستان

شما بنده رو نمی شناسید. عضو جامعه تون نیستم ولی کلا هم علاقه ای زیادی به جمع و اجتماع و فضای مجازی ندارم. به تازگی مقدار کمی با شما و جامعه تون آشنا شدم و توی قسمت اول اون جلسه هم بودم.

یه سوال ازتون دارم: اگر روزی بدونید راهی که دارید میرید درسته و دیگران اشتباه می کنن چکار می کنید؟ بخاطر خوشایند دیگران و در امان موندن از حرفاشون پا پس می کشید؟ چقدر حاضرید پای چیزی که بهش اعتقاد دارید بایستید؟

من نمی دونم چه حرفایی به شما زدن ولی اینو می دونم که شماها افراد خیرخواه، سالم و دانشمندی هستید و احتمالا به همین دلیل هم از طرف جامعه انتخاب شدید ولی سوال اینه که آیا شما قراره تنها سخنگو و برآورده کننده خواسته های جامعه باشید؟ یا اینکه اگر احساس کردید جامعه داره اشتباه می کنه درصدد اصلاح اون برمیاید؟ شما باید انتخاب کنید: یک باید به ساز جامعه برقصید یا باید جامعه رو آگاه کنید.

من نگرانی های مردم رو درک می کنم. این مردم اینقدر بی عدالتی دیدن و اینقدر ذهنشون خراب و بازیچه شده که کلا به یک سری کلمات و اصطلاحات حساس شدن ولی شما که در جریان بودید و هستید. مردم به همه چیز اعتراض دارند و دوست دارن صداشون شنیده بشه. اینجا هم جزو محدود جاهایی هست که براحتی میشه عضوش شد، کاندیدا شد و رای آورد. شورای نگهبان هم نداره. حالا که یه بستر و فرصتی ایجاد شده تا اثر گزار باشید، اصلاح کنید و پیش ببرید. چرا جا می زنید؟

جنبه رسمی این انجمن فقط برای اینه که یه چتر حمایتی داشته باشید و بتونید روی سایر بخش ها تاثیر بزارید و از اگر مشکلی پیش بیاید بتونید قانونی پیگیری کنید. در واقع شما یه ساختار مردمی دارید که قانون اومده ازتون حمایت کرده و شما رو به رسمیت شناخته. خواهش می کنم آگاهی رسانی کنید. اگر خودتون شک یا سوالی دارید مطرح کنید.

من نظرات اکثریت رو خوندم. بزرگترین مشکلی که هست سو تفاهم ها و حرف نزدن هاست. شاید نیاز باشه چندتا جلسه با حضور همه افراد جامعه، شما و آقای تشکری باشه تا همه حرف بزنن، همه همدیگه رو درک کنن و از نو همه چیز نوشته بشه. ولی خیلی بهتره از اینه که جا بزنید. شما جمع شدید که درست کنید، اصلاح کنید. قول ندادید که پرفکت باشید. لحظه به لحظه دارید بهتر میشید و اینه که مهمه و سرانجام شما رو به مقصودتون می رسونه.

بمونید و برای چیزی که بهش اعتقاد دارید بجنگید. با دوستانتون صحبت کنید و روشنشون کنید. قطعا نمی تونید همه رو راضی کنید چون خیلی ها نیت های دیگه ای دارند ولی کسی که دنبال حق و حقیقت باشه قطعا می فهمه و قانع میشه. لطفا بایستید.

چرا همه اون نظرات منفی و انتقادات رو توجه می کنید ولی به طرفداراتون بی توجهی؟

2 پسندیده

با سلام و احترام
ضمن تشکر از لطف شما آقای حقیقی و با عذرخواهی از تأخیرم، در پاسخ به پرسش دوستان، برای اینکه موجبات قانونی استعفاء فراهم شود، ابتدائا من باید تغییرات مجمع مورخ 23تیر را در وزارت کشور ثبت کنم و متعاقبا در اداره ثبت شرکت ها،به ثبت برسانم تا آگهی شود و مورد اطلاع عموم قرار بگیرد.دقیقا اطلاعی ندارم این رویه های اداری چه قدر طول می کشد؛ چرا که در دست ادارات است و ممکن است سه هفته تا دو ماه به طول بینجامد.
سپس مراحل استعفاء به این صورت است:
1.در جلسه داخلی هیأت مدیره درخواست استعفای خود را به صورت مکتوب به اعضای هیأت مدیره و مدیر عامل تقدیم کنید و برگزاری مجمع عمومی به صورت فوق العاده را در جلسه به تصویب برسانید.
2.به وزارت کشور مراجعه کنید و تاریخ مجمع عمومی را با مرجع مذکور به منظور نشر آگهی هماهنگ کنید.
3.در روزنامه اطلاعات با نشر آگهی عموم را به مجمع عمومی دعوت کنید،تاریخ نشر آگهی تا برگزاری جلسه باید طبق اساسنامه بین ده تا چهل روز باشد.
4.مجمع عمومی عادی رو در تاریخ مقرر برگزار کنید.
5.موضوع استعفای مدیران توأم با انتخاب مدیران جدید در مجمع صورت بگیرد و صورت جلسه شود.
6.تغییرات صورت گرفته اعم از استعفا و انتخاب مدیران را در وزارت کشور ثبت کنید.
7.متعاقبا کار ثبت تغییرات را در اداره ثبت شرکت ها انجام دهید تا برای اطلاع عموم آگهی شود و در مقابل اشخاص ثالث قابل استناد باشد.
در طی طریق موفق باشید.

3 پسندیده

با توجه به این که روال ثبت هنوز انجام نشده است بهتر نیست که اصلا ثبتی صورت نگیرد؟

خیر قسمتی از رویه اداری انجام شده و قابل توقف نیست.

در این مورد شخصا چون بیش از این نمیخوام سلامت روان (بخاطر موضوعات پیش آمده در شبکه‌های اجتماعی) و جسم (دنیاگیری ویروس کرونا) خودم رو به خطر بندازم، ترجیح میدم دوست دیگری از طرفم نماینده باشه. آیا شدنیه؟

باز برگردیم به همون دلیل بیماری کووید-۱۹. این قضیه به نظرم نتیجه‌ای جز پشیمانی در بلندمدت نداره.

و باز هم همان موضوع. شخصا؛ مایل به حضور در «هیچ» جلسه مرتبط به انجمن اعم از جلسات مجازی، حضوری، مجمع و … نیستم. آیا راه‌حلی براش اندیشیده شده؟

من هم نظرم همینه. کاش می‌شد اون فرم‌ها و … رو زمانی پر کرد که بفهمیم آخر عاقبت این داستان‌ها چیه.

با توجه به شناختی که از سیستم اداری کشور دارم و قبل‌تر هم در جاهایی مثل بنیاد ملی نخبگان، اداره ثبت اختراع و … گذرم افتاده؛ فکر کنم این صرفا بهانه باشه. قصد جسارت به شما ندارم، اما در روز روزش این روندها به قدری طولانی بود که حتی می‌شد گفت حداقل تا یک ماه کار رو میخوابوندند. الان که با توجه به شرایط دنیا «شب تار» شده، مطمئنا راهی هست که بشه پیش از این که اونور چیزی ثبت شه، بگید که بعضی از اعضا کلا دلشون نخواسته عضو باشند.

سلام دوستان
چند روزی هست این توییت های نرم افزار آزاد رو دنبال می کنم
امروز هم این صفحه رو تقریبا کامل خوندم

ولی نظری ندادم چون در جریان گذشته و کارهایی که دوستان قبلا کردند نبودم.

ولی توی جلسه ای که در مورد ثبت صحبت شد بودم و توی گروه تلگرام هم هستم و مطالب رو دنبال می کنم.

یه سری موارد هست خواستم دوستانه بگم

من نظرات دو طرف رو میدونم و به هردو هم تا حدودی حق می دم

ولی اینکه توی حرف هامون بخوایم یکی رو بکوبیم یا برچسب بزنیم به فرد -توی هر دو طرف موافق و مخالف ثبت- دیدم که اصلا کار درستی نیست به نظرم

البته توی مملکتی بزرگ شدیم که کسی مخالف نظر کس دیگری باشد فورا بهش برچسب میزنن ولی توقع من به شخصه از دوستان فعال توی این حوزه بیشتر از این بود

این بحث جدا

نگرانی که مخالفین که من هم جزء اونها بودم داشتیم این بود که انقدر از این افرادی که در دستگاه های دولتی فعال هستند و حتی خود دولت ها کارهای غیرعادی و حرف زور دیدیم که میترسیم فردا سوء استفاده ای بشود و ضربه ای جبران ناپذیر به جامعه وارد شود
یک نگاه به قوانین کپی رایت فعلی بکنید، هیچ چیز از این ها بعید نیست

اگر سی دی شرکتی که برنامه کرک شده می فروشه رو کپی کنی مجرم هستی، قانون از این خنده دارتر و احمقانه تر؟؟

قانونی که خدا گذاشته را زیر پا میذارند چه برسه به قوانین خودشان (مثلا لا اکراه فی الدین… ولی توی رحم مادر دین و مذهب برامون مشخص شده)

حالا از اونطرف حرفی که علیرضا فریدونی زد هم گفت ما قوانین رو جوری مینویسیم که جای هیچ سوء استفاده ای نباشه و اگر جایی بود براش همفکری می کنیم و بند وتبصره اضافه می کنیم

حقیقتش هیچ قانونی از روز اول کامل نبوده (حداقل من نمیشناسم) به مرور بند و تبصره بهش اضافه شده واسه بهبودش

خودتون بهتر می دونید، اگر قرار هست تصمیمی گرفته بشود بهتر هست که تمام جوانب کار رو بررسی کرد.

پس نه کسی از مخالفت شاکی باشه نه از موافقت

همیشه چیزی خوب از آب در میاد که قبلش چکش کاری شده باشه
ببخشید طولانی شد

در کل امیدوارم دوستان نامه استعفا رو پس بگیرند و به کار ادامه بدهند

اگر به کارشون ایمان دارند و مطمئن هستند جلوی افراد سودجو رو می تونند بگیرند به نظرم باید ادامه بدهند

اگر قرار هست از جامعه کسی حضور نداشته باشد به نظرم انحلال گزینه بهتری هست
از شما دوستان هم خواهش میکنم بجای برچسب زدن و تحقیر کردن و جنگ و جدال نظراتتون رو منطقی بگید لطفا

برای همه دوستان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم

2 پسندیده

متأسفانه کاری از دست من برنمی آید و صرفا به درخواست دوستان روال قانونی را خدمتتان گفتم و این موارد قائم به شخص می باشد؛البته برای انجام مراحل ثبتی، هیأت مدیره مستعفی می توانند از بین خود یا خارج از خود شخصی را به نمایندگی برای انجام امور وزارت کشور و ثبت انتخاب کنند.و دوستان در نظر داشته باشند تا انجام مراحل استعفاء رسمی،عضو هیأت مدیره محسوب می شوند و موظف به حضور در جلسات هستند.

2 پسندیده

به چنین امکانی من هم اندیشیده ام که دوستان با توجه به مشغله هایی که دارند متحمل زحمت نشوند اما به علت اینکه من برگه های مربوط به آرا را به وزارت کشور تقدیم کرده ام؛و سایر مراحل هم در دست انجام است،از نظر وزارت کشور، امکان کأن لم یکن کردن آرا وجود ندارد و باید پروسه قانونی برای رسمیت استعفاء طی شود.

3 پسندیده

سلام مجدد خدمت شما.
با عرض پوزش به جهت رد صحبت شما؛ بنده ( و فکر کنم خانم حصارکی @elibugy) از وکلای پایه یک دادگستری در این مورد سوال کردیم.
وکلا نظرشون اینه که استعفای ما همین الان هم وجاهت قانونی خودش رو داره. پس بهانه‌ای برای عدم پذیرشش، وجود نداره.

بله، این وظیفه زمانی به گردن ماست که انقدر آشکار اعلام استعفا نکرده باشیم. اکنون که علنا اعلام شده، به نظرم دیگه وظیفه‌ای بر گردن ما نیست.

با سلام.
لطفا از نیم‌فاصله استفاده کنید.

جناب حقیری! پاسخ جنابعالی در اساسنامه-ماده ۲۹) جانشین‌های هیات‌ها؛ بطور کاملا شفاف و واضح اینگونه بیان شده است:

• هیات مدیره، مدیرعامل و بازرسان تا زمانیکه جانشین آنها از سوی مجمع عمومی انتخاب نشده‌اند در مسئولیت خود باقی خواهند بود.

فراموش نفرمایید:
«آزادی عبارت است از حق انجام هر کاری که قوانین اجازه می‌دهد و انجام ندادن آنچه قانون منع کرده‌ است.»

1 پسندیده

این دیگه مشکل من نیست. مشکل دوستیه که بدون مشخص شدن تکلیف این قضیه با جامعه؛ اسامی رو تسلیم وزارت کشور کرده.
چه بسا در همون روز انتخابات هم خانم حامدی فرمودند که انجمن دو بار در همون چند ساعت؛ مرتکب تخلف شده (اما مشخص نکردند چه تخلفی) و بهتر بود اون تخلفات تکلیفشون مشخص می‌شد.

متاسفانه در این یک مکان خاص، شما قادر به گشتن دنبال «زیربغل مار» نیستید. بهتره به جای این که اینجا قوانین رو به من یادآوری کنید، به همون کار خودتون سرتون رو گرم کنید.

سلام همکاران گرامی بنده هم اگر اساسنامه شما را مطالعه می کردند،با من هم نظر بودند.
در این موارد ملاک تنها اساسنامه است.و اصولا قانون تجارت مقرره ای ندارد به ویژه در بحث انجمن ها که صرفا در دو سه ماده از قانون تجارت پرداخته شده است.
بنده روال قانونی را خدمتتان گفتم،از نظر اساسنامه و وزارت کشور شما عضو هیات مدیره هستید تا زمانی که مجمع عمومی عادی برگزار شود و جانشینان عزیزان تعیین گردد.

2 پسندیده

جناب حقیری من طبق وظیفه و مسؤولیت قانونی خودم به عنوان وکیل دادگستری اقدام میکنم و به محض آشکار شدن نتیجه انتخابات اصولا روند قانونی را پیگیری میکنم.
راجع به تخلفات هم، این موضوع که به علت مباحثات دوستان، مجمع عمومی فوق العاده در ساعت مقرر برگزار نشد، تخلفی بود که به اطلاع دوستان رسید و علت این تخلف اعضای هیأت مدیره جدید بودند.
علی ای‌حال بعد از ثبت تغییرات به صورت کامل،به دوستان اطلاع رسانی می شود که اگر تمایل به استعفای رسمی و قانونی داشتند، مجمع عمومی را برگزار نمایند.

1 پسندیده

متاسفانه در این یک مکان خاص، شما قادر به گشتن دنبال «زیربغل مار» نیستید.

آنچه عیان است چه حاجت به بیان است :hugs:

خانم حمیدی( @Leilahamedinik) بگفته خودتان، یکی از تخلفات صورت گرفته در روز انتخابات این مورد بوده:

راجع به تخلفات هم، این موضوع که به علت مباحثات دوستان، مجمع عمومی فوق العاده در ساعت مقرر برگزار نشد، تخلفی بود که به اطلاع دوستان رسید و علت این تخلف اعضای هیأت مدیره جدید بودند.

این مورد قابل چشم پوشی است، منتهی تخلف مهم دیگری هم که صورت گرفته و بنظر من می‌بایست به خاطر آن این جلسه مجمع اصلا به رسمیت نمی‌رسید و به دور دوم کشیده می‌شد. به نقل قول از یکی دیگر از اعضای هیات مدیره جدید این مورد باید باشد:

روز انتخابات قرار بود این‌ها در حضور بازرس وزارت کشور یا نماینده اون، بیان گزارش فعالیت‌هاشون رو ارائه کنن و اسناد مالیشون رو تحویل بدن؛ ولی این اتفاق نیفتاد و از همون روز محل بحث و پیگری ما شد و به شخصی که گفتن نماینده وزارت خونه هستن اطلاع دادیم.

سوالی که برای من مطرح شده:
۱- آیا کسی به عنوان ناظر و بازرس از وزارت کشور در این جلسه حضور داشته یا نه؟!
۲- اگر نه(بر اساس شنیده‌ها) با چه توجیهی این جلسه رسمیت پیدا کرده است؟!

سلام در پاسخ به سوال شما آقای کابلی نماینده و بازرس کشور وزارت ،به علت مشغله ای که داشتند نتوانستند در جلسه شرکت کنند لذا اوراق را خدمت بنده دادند و از من خواستند جلسه را برگزار نمایم که این موضوع و رسمیت جلسه از آقای کابلی و وزارت کشور قابل استعلام است.

2 پسندیده

سلام خانم @Leilahamedinik وقتتون بخیر.
اگر وقت کنید ممنون میشم راهنمایی کنید که وضعیت ثبت به کجا رسیده و کی میشه پیگیر مراحل قانونی استعفا بشیم؟ یا راهنمایی کنید که چگونه و از چه طریقی باید پیگیر بشم.
ممنون

2 پسندیده