دیروز -۲۹ مرداد ۱۳۹۹- من و علیرضا عظیمی (مسئول دفتر انجمن) و @Leilahamedinik خانم حامدی نیک (مشاور حقوقی انجمن) کارهای مربوط به استعفا رو انجام دادیم و پیگیری کردیم که استعفاء دهندگان فقط بیان و امضا کنن،
اما یک ساعت ما رو معطل گذاشتند و نه تلفن جواب دادند و نه اطلاع دادند که حضور پیدا نمیکنند
انتظار دارند، با نوشتن یک متن تو دیسکورس انجمن ، استعفاشون رسمی بشه!!!
از @arf1372 (بازرس انجمن) میخوام که مسأله رو تعیین تکلیف کنند.
از نظر بنده این کار ، انصراف از استعفا محسوب میشود.
سلام
آقای عظیمی گفتند که چهارشنبه جلسهای هست و بیاید، و پرسیدم موضوع جلسه چیه و گفتند که نمیدونن و اطلاعی ندارند. بعد پیامکی از ایشون اومد که گفتند جلسه انجمن هستش.
پس از دیدن این پیامک من اطلاع دادم که به دلیل استعفا صلاح میدونم نیام تو جلسه، که بعد به من گفتن که قراره در مورد استعفا هم صحبت بشه، که من پذیرفتم بیام. و متاسفانه همون روز برام مشکلی پیش اومد که من تا ساعت ۱۸:۴۵ دقیقه تو مطب دامپزشک بودم. واقعا شرمنده شما و سایر دوستان شدم و مجدد اینجا هم عذرخواهی میکنم بابت نیومدنم.
اما برام عجیب بود که سایر دوستان چرا نیومدن که متوجه شدم اونا نمیدونستن جلسه در مورد استعفا بوده و فکر میکردن جلسه رسمی انجمنه و لذا در راستای استعفاشون تصمیم گرفته بودن نیان.
چون در ابتدا آقای عظیمی به همه گفته بودن که نمیدونن جلسه در مورد چیه و لذا اونا حق داشتن که نیان.
میمونه من که بهم پیامک داده بودن و گفته بودن که برای استعفا باید بیام صحبت کنم، که خب مشکلی برام پیش اومد و نرسیدم و شرمنده همه عزیزان شدم.
اینم پیام عذرخواهی من برای آقای مهندس @mtashackori که همون شب در ماتریکس اجرا شد.
بحث من که کوتاهی و مشکلات شخصی بود و اون رو میپذیرم. اما سایر دوستان اطلاع نداشتند.
به نظرم بهترین کار برای برگزاری جلسات اینه که در همین انجمن مطرح بشه و دوستان نظر بدن و زمانبندی کنیم و شفاف جلسات مشخص بشه.
سلام خانم @Leilahamedinik وقتتون بخیر.
جسارتا میخواستم ببینم وضعیت ثبت تغییرات به کجا رسید. گویا هنوز در روزنامه رسمی آگهی نشده؟!
متشکرم احمد جان
متوجه شدم.
با سلام و احترام
پیروی استعفای بنده از انجمن، باید عرض کنم که بنده یک سری دسترسی به منابع و سرویسها دارم، از جمله همین دیسکورس، لطفا حداکثر تا یک هفته آینده فرد یا افرادی را تعیین کنید تا دسترسیها را به آنها منتقل کنم. البته از آنجایی که زیرساخت روی lxd است، و ماشینها همگی در آنجا مدیریت میشوند، دسترسیها به سرورهای discourse و gitlab نیاز به کار خاصی ندارد و ادمین سرورهای اصلی به راحتی و بدون نیاز به تماس با بنده میتواند دسترسی را منتقل کند.
لیست دسترسیها:
- دسترسی root به سرور gitlab
- دسترسی admin در community.flossir.org
- دسترسی admin در gitlab.flossir.org
- مالکیت دامنهٔ flossir.ir
مواردی که برای انتقال بدانها نیاز دارم:
- یک شناسه ایرنیک جهت انتقال مالکیت دامنه ارسال شود.
- یک کاربر عضو گیتلب برای انتقال دسترسی admin
- یک کاربر در دیسکورس برای انتقال دسترسی admin
- یک کلید عمومی ssh برای اضافه شده به سرورها (اختیاری)
با سپاس
پیروز باشید
مستندات:
- دامنه flossir.ir تنها شامل یک رکورد (flossir.ir.*) است که به آدرس 78.39.152.74 اشاره میکند.
- تنها سروی که از بیرون امکان ssh زدن به آن وجود دارد سرور گیتلب است که اطلاعات (آدرس و پورت) به صورت خصوصی ارسال خواهد شد.
- یک سرور برای کارهای CI/CD وجود دارد که روی آن gitlab-runner و داکر نصب است که اطلاعات آن توسط ادمین گیتلب قابل مشاهده است.
- دیسکورس با داکر راهاندازی شده است و مسیر فایلهای آن /var/discourse میباشد (دسترسی به ماشین دیسکورس را باید از ادمین زیرساخت بخواهید)
ضمن آرزوی موفقیت برای شما، لطفا دامنه را به شناسه mt1640-irnic و دسترسیهای گیت را به شناسه mtashackori منتقل نمایید
فکر میکنم دسترسی دیسکورس را قبلا منتقل کردید(mtashackori)
کلید عمومی:
ssh-rsa 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 mtashackori@sana-tashackori
ممنونم. همچنین. کلید اضافه شد و دسترسیها همگی داده شدن. عملیات انتقال دامنه هم انجام شده. از آنجا که با ایرنیک طرفیم، جهت اطمینان از اینکه دامنه منتقل شده، لطفا نتیجه را اعلام کنید.
درضمن تمامی Gitlab Page ها روی دامنه flossir.ir هستند، به محض تحویل دامنه نیاز است تا رکورد مربوطه (بند ۱ از مستندات در پست قبلی) اضافه شود.
الان وضعیتش به چه صورته؟ هنوز دسترسی ندارید؟
البته برای منم اینو زده:
هنوز تغییری نکرده
ازم مدرک خواسته بودم. آپلود کردم. احتمالا امروز فردا اوکی بشه.